oplossingen

bescherming op maat

Of u nu op zoek bent naar een container die speciaal is ontworpen voor het bestrijden van branden in elektrische voertuigen en andere batterijdragers, of een draagbaar blusmiddel dat snel en effectief branden kan blussen die veroorzaakt worden door lithium-ion batterijen, FerryWell heeft de oplossing voor u. Onze oplossingen zijn veilig, effectief en compleet en helpen u bij het minimaliseren van risico’s.

Calamiteitencontainer

Onze calamiteitencontainer is een innovatieve en op maat gemaakte oplossing voor het bestrijden en controleren van branden met lithium-ion batterijen. De container is ontworpen om de veiligheid van hulpverleners en omgeving te waarborgen en de schade aan activa te minimaliseren.

Met behulp van water wordt de brand snel en effectief geblust. Bovendien kan de container gevuld en gecirculeerd worden om de batterij continu te koelen en een “thermal runaway” te voorkomen.

Onze container is beschikbaar in verschillende modellen en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om opslag van batterijen of een oplossing voor mobiliteit, wij zorgen voor een oplossing op maat.

Ontdek hoe onze calamiteitencontainer uw bedrijf kan helpen bij het minimaliseren van risico’s en het beschermen van uw activa tegen branden met lithium-ion batterijen.


EV Blusframe

Het EV Blusframe biedt een effectieve oplossing om de verspreiding van brand in een elektrische auto te voorkomen, zodat hulpverleners de brand op een gecontroleerde manier kunnen bestrijden en de veiligheid van de omgeving kunnen waarborgen. Dit is vooral belangrijk wanneer dergelijke voertuigen zich bevinden op locaties waar branden potentieel ernstige gevolgen kunnen hebben, zoals parkeergarages of vrachtwagendekken op veerboten

Het EV Blusframe werkt door de elektrische auto onder druk te benevelen, waardoor er als het ware een muur van water omheen ontstaat. Dit voorkomt niet alleen dat de brand verder kan uitbreiden en verlaagt de temperatuur, waardoor de brand onder controle blijft of zelfs geblust kan worden, maar beperkt ook rookontwikkeling door de nevel.

Het EV Blusframe is bovendien gemakkelijk te installeren en bedienen, waardoor het een ideale oplossing is voor hulpdiensten en veiligheidspersoneel ter plaatse.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.